torstai 15. kesäkuuta 2017

Kesän ylistystä ja ratsastusvideo

Paluu vielä kerran siihen kuinka mahtavaa on kun on kesä! Eihän sitä voi kukaan tuputtaa liikaa, eihän..? Odotetut aurinkoisen lämpimät ilmat on vihdoin täällä ja se vaikuttaa sekä minuun että ympärilläni oleviin ihmisiin erittäin positiivisesti. Olen huomannut, että tunnelma tallillakin on noussut ihan eri tavalla kattoon, kun aurinko paistaa. Jos se on mahdollista niin tytöt siellä ovat reipastuneet ja minäkin siinä sivussa. Ja se kesän rentous! Ei tarvi pukea niin paljon ja kellon ajalla ei ole merkitystä. Pakkohan se on siis instagramin ja facebookin lisäksi kertoa vielä täällä blogin puolella, että MINÄ RAKASTAN KESÄÄ!

Tässä vielä Tikrun ratsastusvideo, joka on kuvattu 13.6.2017. Kiitos Katrille kuvaamisesta ja kaikesta muustakin avusta mitä tässä viime aikoina olen häneltä saanut.



p.s. Yksi asia minua kyllä ärsyttää. Treenivinkkejä sarjan 1.osan video ei jostain syystä toimi ja en ainakaan vielä ole keksinyt mikä sitä vaivaa. Siinä ei pitäisi olla mitää tekijänoikeuksia loukkaavaa eikä muutenkaan järkevää syytä sille miksi se ei näy. Nooh, yritän selvittää asiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti