keskiviikko 16. elokuuta 2017

Varsa- ja kisahaaveita

Arizona on tiine! Kolmas kerta toden sanoo ja tässä hän nyt on: Musta pallo yhdistelmästä Lissabon x Pentagon x Baloubet Du Rouet! SWB-tamma Arizona on viettänyt tänä kesänä paljon aikaa siittolalla, joten meidän ratsitreenaaminen on ollut todella epäsäännöllistä, mutta nyt kun tämä tiineysasia varmistui niin pääsee taas ratsastaan. Olen yleensä ratsastanut tammoja melko normaalisti niin pitkälle, kuin mahdollista niin kunto sitten pysyy parempana ja on helpompi palata töihin varsomisen jälkeen. En edes uskalla ajatella onnistuuko tämä homma loppuun saakka, että kirmaako meillä ensi kesänä pikku Arska pitkin tallin pihaa.. Ettei nyt vaan menis kesken tai mitään. Meillä on uusintatarkastus viimeinen päivä tätä kuuta. Silloin jos tamma onkin tyhjä, niin enää ei yritetä mitään tälle kesälle. Pitäkää peukkuja!



Arizonalla ja Tikrulla kävi hevoshieroja maanantaina. Tikrulla oli molemmat akillesjänteet herkkänä ja vähän oli selkäjumia myös. Eilen Tikru sai vain kevyttä käyntiliikuntaa, mutta tänään kävin kentällä ratsastaan. Menin toki hevosen mukaan ja melko kevyesti vielä, mutta tuntui kyllä hyvältä. Menin ihan perusjuttuja, askellajit läpi ja sitten lopuksi menin yhtä kavalettia laukassa ees taas. Tänään oli tosi kiva ilta tallilla. Mun kaveri oli mukana ratsastamassa hevosia ja menin myös Bablon ja hyppäsinkin sillä vähän. Se on kyllä tosi mukava hevonen ja paranee vaan kerta kerralta, kun oon päässy enemmän itse ratsastaan sitä.

Mulla olisi tosi kova palo mennä Tikrun kanssa valmennuksiin ja kisaamaankin... En ole kisannut pitkään aikaan, kun musta tulikin yhtäkkiä kolmen lapsen äiti ja aikaa ei ollut enää omalle "harrastukselle", mutta nyt kun lapset on jo vähän isompia (oikeestihan ne on ihan pieniä vielä...muttei vauvoja sentään) niin se olisi taas mahdollista. Jossakin vaiheessa aattelin, että onko kisaaminen sitten mun kohdalta jo ohi, mutta en vaan voi olla ajattelematta ja haaveilematta siitä. Mun mielestä ne asiat tai haaveet mitkä lakkaamatta pyörii päässä niin niihin pitää tehdä kaikkensa ja tavoitella niitä. Aikaa siihen löytyy kyllä, jos järjestää. Ei pidä luovuttaa unelmistaan vaan jatkaa vaan sitkeästi niitä kohti! Kyllä me vielä Tikrun kanssa tehdään paluu kisakentille. Treenataan ainakin niin kuin oltais menossa jo.

Kuvat Cooltigeristä c.Irmeli Kukka


No ei tää elo ihan pelkkää hevostelua ole ollut. Lauantai-iltana otettiin hyvän ystävän kanssa lapsivapaata ja käytiin leffateatterissa katsomassa kotimainen elokuva Miami, joka kertoo kahden sisaruksen jännittävän tarinan. En paljasta enempää, mutta menkää katsomaan. Elokuva piti kyllä otteessaan koko kaksi tuntia ja oli jännittäväkin paikoin. Ennen leffaa syötiin Roosterissa leipää ja fetapiirakkaa jääteen kera ja elokuvan jälkeen käytiin vielä istumassa yksillä ennen kotiin lähtöä. Kiitos ystävälle ihanasta illasta!




Mutta kirjoittelen lisää kuulumisia myöhemmin. Mulla on pari uutta videota myös ja aika paljon kuvia mitä en ole vielä julkaissut, joten uusia postauksia tulee varmasti pian. Hyvää yötä muruset ja voikaa hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti