keskiviikko 9. elokuuta 2017

Elokuun alun kuulumisia

Kivaa keskiviikon iltaa ihan jokaiselle! Tänään saatiin nauttia hyvästä kesäsäästä ja illan päälle vielä upeasta auringonlaskusta. Illat on kyllä viilenneet ja tuntuu, että saa valoja laittaa päälle iltapalan aikaan. Kyllä se syksy sieltä lähestyy kovaa kyytiä. Ja huomenna alkaa koulut! Esikoiselleni Vilmalle käytiin ostaan eilen uusi reppu ja koulutarvikkeita niin aa että tuli syksyinen fiilis. Ei kyllä haittaa yhtään. Tykkään syksystä, kun ei ole vielä niin talvisen kylmä, mutta viileämmässä ilmassa on kuitenkin mukavampi tehdä talllihommia ja ratsastaa.

Tikru tänään - Kaikki tämän postauksen kuvat c: Irmeli Kukka. Iso kiitos!






Arizona

Milo

Siitä on ikuisuus, kun olen kirjoittanut blogia. Viimeksi laitoin Milosta ratsastusvideota, joka on kadonnut mystisesti bittiavaruuteen, mutta ei hätää, uutta videota on tulossa. Tauko blogin kirjoittamisessa ei johdu niinkään siitä, etten olisi ehtinyt, mutta ei vaan oikein ole ollut fiilistä. En halua väkisin kirjoittaa tänne mitään vaan silloin kun se tuntuu hyvältä!

Tikru kävi moikkaamassa Bongo ponia

Bongo papparainen


Bablo

Aika on kyllä suurimmaksi osaksi kulunut tallilla ja maatilan töissä, mutta on tässä nyt toki jotain muutakin tehty. Meidän sileäkarvainen kettuterrieri Lissu (Rantaniemelän Linda) kävi lauantaina näyttelyssä ja tulos oli AVO-ERI, AVK1, PN2, SA, VASERT. Ollaan enemmän kuin tyytyväisiä tulokseen ja haluan tässä nyt samalla kiittää koiran kasvattajaa Siljaa ja Marikaa trimmistä sekä kaikesta muusta avusta. Olette huippuja!

Osa teistä saattaa jo tietääkin, että me järjestellään häitä syksyksi. Tarkemmin sanottuna lokakuun alkuun. Olen niin onnellinen, että saan viimein sormustettua tuon miehen jota rakastan! En malttaisi odottaa. Vielä ei ainakaan ole häästressiä havaittavissa, mutta toki ehdin sen hommata lähempänäkin. Täytyy toivoa, että selviän järjestelyistä kunnialla ja en ala hermoilla turhasta. Häistä on kuitenkin tulossa aika pienet ja meidän näköiset, joten mitään älyttömän suurta valmisteluhässäkkää ne ei vaadikaan (tästä voin lähempänä olla eri mieltä..). Voin laittaa tänne blogin puolellekin sitten kuvia ja muuta juttua juhlista, kun valmistelut on jollakin mallilla ja tietysti sitten myös itse häistä.

Lopuksi tähän Bablon ratsastusvideo. On ollut niin kiva palailla Bablon kyytiin. Se on tehnyt ratsastustunteja, etten ole juurikaan itse mennyt viime aikoina, mutta nyt kun olen päässyt useammin sen selkään, niin pikkuhiljaa se pehmenee ja alkaa taas toimia minullekin. Hyppääminen on kuitenkin vielä hakemista, koska hevonen on mennyt viime aikoina tunneilla vain tosi matalia esteitä ja kavalettitehtäviä, että rutiini hypättäviltä esteiltä puuttuu. Mutta treeniä, treeniä! Malttakaa, kun katsotte videota. Se on alkuun tylsä, kun vaan pyörin ympäri kenttää, mutta lopussa on muutama hyppykin. Saapa nähdä minkälainen tulevaisuus Bablolla on että jatkanko itse sen ratsastusta vai löytääkö se uuden kodin? Olisi niin kiva, jos sille löytyisi kisaava koti. Minulla on alkuviikolta liuta muidenkin ratsastuskuvia ja videoita eli Milosta, Donnasta ja Tikrusta. Laittelen niitä myös tänne blogiin pian. Nyt pidemmittä puheitta, mukavaa loppuviikkoa kaikille!


- Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti